Изберете език  
Добре дошли в нашия магазин!

Валути

Ликвидация

Намаления 

Новини

 Намалени детски бански

Дата: 09 Юли 2019

 Детски бански промоция - намаления до 60%

От днес намаления на детски бански от 20 до 60%.

Всички детски бански са на немската марка Playshoes и имат вградена UV защита с висок фактор F50+.

Промоцията продължава до изчерпване на наличните количества.

Намалени детски бански за момичета може да разгледате ТУК.

Намалени детски бански за момчета може да разгледате ТУК.

Намалени детски бански за момиче Фламинго 1     Намалени детски бански за момичета Seahorses 1

Намалени детски бански за момичета 2 части   Намалени детски бански за момичета Хавай

Намалени детски бански за момчета Кроко  Намалени детски бански за момчета шорти

Намалени детски бански за момче Тюленче 2  Намалени детски бански боксерки

Детелина.БГ ООД

 Намаление с 20% на детски шапки с UV защита

Дата: 20 Юни 2019

  Намаление с 20% на детски шапки с UV защита

От днес всички детски шапки за плаж са намалени с 20%. 

Детска рибарска шапка Акула с намаление      Детка шапка Кроко с намаление

 

Детска шапка за плаж Фламинго           Детска шапка гъба Seahorses

Може да разгледете всички модели детски шапки за плаж ТУК.

Детелина.БГ ООД

 Детски бански костюм за момчета с UV защита Акула

Дата: 27 Май 2019

  Детски бански костюм за момчета с UV защита Акула

Представяме ви бански за момче Акула (два вида) и пълен комплект аксесоари за плажа. Всички продукти от серията Акула на немската марка Playshoes (с изключение на хавлиеното пончо) са с UV защита с висок фактор F50+.

Основни продукти в серията са детски бански костюми за момчета:

                                                                                       Цял детски бански за момче Акула

                         Детски бански за момче от две части                     Цял детски бански за момче

в нея са включени три вида детски шапки:

        Детска шапка с UV зашита - тип Пиратска кърпа                                                                     Детска шапка гъба Акула

  Детска шапка с UV зашита                      Детска рибарска шапка Акула                                  Детска шапка гъба Акула

       тип Пиратска кърпа

 Два вида аква обувки за деца:

                                Детски аква обувки Shark                                          Детски аква обувки Акула

                                    Детски аква обувки Shark                                           Детски аква обувки Акула

и детско хавлиено пончо от 100% памук

                                                                          Детска хавлия пончо Акула

                                                                     Детска хавлия пончо Акула

 Закупуването на два продукта от серията ви носи 5% отстъпка, на три елемента отстъпката е 10%, а на сет от четири елемента отстъпката е 15%.

                       Детски бански за момче и рибарска шапка Акула                    Цял детски бански за момче и аква обувки Акула

 Комбинации от два продукта може да разгледате в категория Бански за момчета сет/2части-5%OFF , а ако вашата комбинация липсва там, то поръчвайте смело, ние ще ви дадем 5% отстъпка.

                       Детски бански за момче, пончо и аква обувки Акула                 Детско пончо, бански и аква обувки Акула

Сетове от три продукта може да разгледате в категория Бански за момчета сет/3части-10%OFF , а ако вашата комбинация липсва там, то поръчвайте смело, ние ще ви дадем 10% отстъпка.

                               

 Комбинации от четири продукта може да видите в категория Бански за момчета сет  , а ако вашата комбинация липсва там, то поръчвайте смело, ние ще ви дадем 15% отстъпка.

Детелина.БГ ООД

 Време за море или за подготовка ... бански за детето, джапанки, шапка и т.н.

Дата: 24 Май 2018

  Време за море или за подготовка ... бански за детето, джапанки, шапка и т.н.

Месец май е към своя край, празниците отминаха и това което чакаме е лятната отпуска. Всъщност вече си мислим за море, вълни и пясък. Преди всичко това да дойде започваме с подготовката. При родителите е лесно банските и джапанките от миналата година със сигурност ни стават, е искаме актуален модел, но не е задължително. Така, че стартираме с децата. Мислено или пишейки си правим списък:

  • бански - от миналата година със сигурност е малък, трябва нов;
  • джапанки - и те са малки, пък и май една се загуби в морето, спомняме си за аква обувките на приятелчето, да добре ще е да взема тази година, практично нещо;
  • плажна хавлия - ще ползваме тази от миналата година;
  • шапка - не я обича, но е задължителна;
  • слънцезащитна козметика - и това не е любимо, но няма как;

и т.н.

Може да купим всичко с едно посещение в мола. Оптимистично, но при последното посещение беше доста ... хм. Трябваше да се обикалят магазините, но зоната за забавления му беше доста по-притегателна, то не бяха увещания, то не бяха обещания, ... доста изнервящо всъщност. Накрая напазарувахме набързо и резултата не бе особено добър. За някой неща после се чудих защо изобщо съм ги купила, а някой от мисления списък бяха забравени. Ще огледаме online. Доста предложения има. Така е- възможностите са много, цени различни, марки също. Искаме хубаво и евтино. След доста ровене по сайтовете разбираме, че това са две различни неща. Ще трябва компромис. Спомняме си за цените в мола и разбираме, че тук е по-евтино, но пък има цена за доставка ... добре ще е да купим всичко от едно място. И тогава започва ново търсене вече с по-ясна идея. Набелязваме си няколко магазина, които предлагат необходимите ни неща. Започваме да избираме и се почват едни сравнения, колебания ... този бански с тази шапка и джапанки (чакай нали мислих за аква обувки) ... не се връзва ... , а тези ... и т.н. Стой - слънцезащитната козметика къде остана? Всъщност нея я купувам сама това е лесно, но май имаше и такива бански. Добре ще е да взема ... и всичко започва отново.

Онлайн магазин www.detelina.bg предлага комплексно решение. Различни сетове от:

  • две части, за момичета, за момчета - детски бански и шапка, детски бански и хавлия Пончо, детски бански и плажна кърпа, детски бански и аква обувки;

Детски бански за момиче и шапка Рози 3   Детски бански за момчета и хавлия Пончо Акула 11     Детски бански за момиче и плажна хавлия Раче 5     Детски бански за момиче и аква обувки Ягодки

  •  три части, за момичета, за момчета - сет детски бански, шапка и хавлия Пончо, сет детски бански, шапка и аква обувки, сет детски бански, шапка и плажна хавлия и т.н.;

         Детски бански за момиче в Раче 8       Детски бански за момчета в Рибка 6

 И още нещо важно. Комплектите от две части са с 5% намаление (на практика намалението покрива цената на доставката), а сетовете от три части са с 10% намаление.

Детелина.БГ ООД

Как да пазарувам изгодно в detelina.bg?

Дата: 09 Окт 2017

  Как да пазарувам изгодно в detelina.bg?

Въпросът за изгодното пазаруване онлайн е много широк и ние не можем да напишем Ръководство за изгодно пазаруване онлайн. Всичко което сме виждали по тази тема е претенциозно и дава някакви общи насоки, като на практика не върши работа в конкретния случай.Затова решихме да помогнем на нашите клиенти да пазаруват изгодно при нас на www.detelina.bg.

Когато попаднете при нас вие обикновено търсите някакъв определен продукт, в момента може би това са детски гумени ботуши, детски дъждобран или детски чадър.

1. Проверете секция Промоция - в нея има три раздела

Разгледайте продуктите в подкатегория Ликвидация. В нея има останали единични бройки от различни модели. Качеството е добре познатото качество на Playshoes.Тези продукти нямат дефекти, а просто са останали единични бройки. Намаленията обикновено са 40%, реални 40% намаления, а не първо вдигаме цената с 30% и после намаляваме с 40%.Това е изгодно и ако имате късмет може да закупите продукта на чудесна цена.

В подкатегория Сезонно намаление са описани текущите сезонни намаления. В нея няма продукти, т.к. например в момента това значи да дублираме всички детски гумени ботуши.

В подкатегория Комплекти е даден принципа по който се композират отстъпките при закупуване на комплекти (два, три или четири продукта от серия на Playshoes). При нас има две основни категории в които са комплекти.Категория Сет за дъжд в която са представени различните серии на Playshoes от гумени ботуши, дъждобрани, гумирани гащеризони и чадъри за деца. Категория Детски бански сет в която са представени различни серии от детски бански, аква обувки, шапки с UV защита и хавлии. 

2.Насочете се към това което търсите. 

При положение, че търсите детски гумени ботуши, имате си чадърче и дъждобран, безспорно за вас е най-изгодно да си закупите само тях. Търсенето приключи. Пуснете онлайн поръчка или изпратете Бърза поръчка с вашето име и телефон и ние ще се свържем с вас да уточним всичко останало.

Търсите комплексно решение.Разгледайте всички комплекти. Направете си изчисления. Например:

Харесват ви Детски гумени ботуши Owis.

           

 Но всъщност искате да оборудвате вашето момиченце напълно за дъждовното време, необходими са ви още и дъждобран, чадър и гумиран гащеризон.

При закупуване на пълния комплект ще заплатите 137,70 лв.

При поръчка на Owis в сет 2 и ботушките с намалението от 20% ще заплатите общо 141,50 лв.

Решението е ясно, по-добре да се поръча пълният комплект независимо от факта, че намалението като процентна стойност при детските гумени ботушки е по-голямо от намалението при комплекта.

Нещата се променят, ако преди 2 години сте оборудвали детето си за дъждовното време напълно. На практика вие си имате чадър, гумиран гащеризон (като отрежете ластиците отдолу няма проблем да се ползва още един сезон, така или иначе той влиза в ботушките) така, че ви трябват само ботушки и дъждобран.

   

 Комплектът от детски гумени ботуши и дъждобран струва 93,10 лв. с отстъпката.

Поръчани като отделни продукти детските гумени ботуши и дъждобрана ще ви струват 90,40 лв.

Решението е ясно.

Последна препоръка от нас, гледайте внимателно и смятайте.

Детелина.БГ ООД

 Детска хавлия за баня тип Пончо?

Дата: 20 Окт 2016

  Детска хавлия за баня тип Пончо?

Защо да взема хавлия Пончо, а не традиционната с ръкави?

Отговорът е много прост, защото е удобно. След къпане хавлията с ръкави доста трудно се облича, а с пончото е лесно. Пончото нежно обгъща детето, има възможност за изтриване, а не да се разчита само на попиването.

Детските хавлии тип Пончо на Playshoes са от 100% памук, мекички са и попиват чудесно. И още нещо СЛАДКИ СА! 

                                                      

Детелина.БГ ООД

 Аква обувки за деца ? Какво е това ?

Дата: 20 Юли 2016

Детски аква обувки? Какво е това нещо?


Изключително практично решение за децата ни.
Използват се вместо джапанки. Обуват се лесно, децата ни сами могат да се обуят. Не падат от крачетата в пясъка, в морето или басейна. Предпазват краката на детето от нараняване. Особенно удобни за каменисти плажове. Дават допълнителна стабилност от подхлъзване на мокрите плочки край басейна. Изсъхват лесно след намокряне.

Вижте нашите предложения ТУК:
http://www.detelina.bg/category/160/akva-obuvki-za-detsa.html

                                              

 

                                                                         

Детелина.БГ ООД

 Детска шапка с UV защита. Защо?

Дата: 10 Юли 2016

  Детска шапка с UV защита. Защо?

За вредата от слънчевите лъчи няма да говоря. Всички сме наясно. Мажем децата си със слънцезащитна козметика (за съжаление основно го правим на морето или при басейна, сякаш слънцето не грее в парка), но всъщност никой от нас не маже главата на детето си. Затова според мен е особено важно детето да носи подходяща шапка през лятото. Най-добре е тази шапка да има UV защита. Шапките на Playshoes имат UV защита с фактор F 50+(която се запазва в мокро и разтеглено състояние) и са сладки .

Моделите са два вида, тип кърпа за глава, и с козирка и предпазител за врата. Може да ги видите ТУК.

                    

 

                                                                      

В момента всички модели са с намаление 25%.

Детелина.БГ ООД

Защита на децата от вредните слънчеви лъчи през лятото

Дата: 18 Апр 2013


Защита на децата от вредните слънчеви лъчи през лятото

Всички ние сме в различна степен запознати с вредните слънчеви лъчи и тяхното въздействие върху кожата. Накратко ще обобщим основните моменти и ще се концентрираме върху мерките за защита,  необходими за всяко дете.

UV лъчите са с дължина на вълната от 200 до 400nm. Най-интензивни са през летните месеци в часовия диапазон 11,00 – 15,00часа.Преминават през стъкло и проникват във водата на разстояние до 1 m. Кожата на децата е в много по-голяма степен чувствителна към UV лъчите поради факта, че съдържа по-малко количество меланин (пигментът даващ по-тъмен цвят на кожата) който може да поглъща вредното UV лъчение и така да защитава вътрешните слоеве на кожата. Най-голямото количество UV лъчи човек поема в детската си възраст.

Основната защита на децата от вредните слънчеви лъчи е нанасянето на слънцезащитна козметика с висок фактор.

Чудесно! Всички го знаем, но на практика?

Успяваме да нанесем веднъж слънцезащитния крем (олио, тоник, мляко и ...) преди да отидем на плажа. Детето се рови в пясъка с кофичка, формички и гребло, след това непрекъснато иска във водата, едва изчакваме да се постопли морето и ... . Пляскането в морските вълни е чудесно удоволстие за нашето дете (а ние си играем с него, държейки ситуацията под контрол). Още по-хубаво е детския басейн да се напълни с морска вода и малкия човек да се вихри на воля в него. Идва моментът да се излиза от водата (винаги е неприятен и се случва след увещания и обещания), подсушаваме детето с кърпа и малко на слънце, да се доизсуши. Денят на плажа продължава в подобен ритъм.

Познахте ли вашето дете в тази ситуация, а вас самите?

Да разгледаме по-детайлно нашия бъдещ (настоящ, изминал) ден на плажа. Акценти:

1.       Слънцезащитната козметика се нанася минимум 30 минути преди излагане на слънце.

2.       Слънцезащитната козметика се нанася на цялото тяло. Естествено няма как това да стане на кожата на главата.

3.       Нанасянето на слънцезащитна козметика трябва да се извършва през интервал от няколко часа.Задължително след излизане от воден басеин и подсушаване с кърпа.

Тези три прости правила за протекция на детската кожа са доста трудни за практическо изпълнение и заплашват да превърнат денят на морския бряг (вилата, басеина, планината ..) в изтощаващо нервите ни мероприятие, а това все пак е и нашата почивка, нали ?

Нашето предложение е:  детски бански с вграден UV фактор.

Банските и шапките за деца на Playshoes са с UV фактор 50+. Тъканите са сертифицирани по UV Стандарт 801 (www.uvstandard801.com) и предлагат сигурна постоянна защита, включително в мокро и разтеглено състояние или вече употребявани.

Запознайте се с нашите предложения за детски бански за момиче и момче на www.detelina.bg.

Детски бански с УВ защита, Точки         Детски бански за момиче, Цветя

Детски бански с УВ защита, Крокодил    Цял детски бански Сърф

 

На практика за нас остава да се погрижим за незащитената от банския костюм и шапката детска кожа.

 

 

Детелина.БГ ООД

 

 

Количка

Количката е празна.

Нови продукти

Детски дъждобран Пончо в сет Red 4

Детски дъждобран Пончо в сет Red 4

Каталожна цена: 160.00лв.
Цена с ДДС: 136.00лв.
Отстъпка: 24.00лв. (15.00%)
Детски дъждобран Пончо в сет Red 7

Детски дъждобран Пончо в сет Red 7

Каталожна цена: 139.00лв.
Цена с ДДС: 125.10лв.
Отстъпка: 13.90лв. (10.00%)
Детски дъждобран Пончо в сет Red 5

Детски дъждобран Пончо в сет Red 5

Каталожна цена: 117.00лв.
Цена с ДДС: 105.30лв.
Отстъпка: 11.70лв. (10.00%)

GPS Commerce