Изберете език  
Добре дошли в нашия магазин!

Валути

Ликвидация

Намаления 

Новини

 Намалени детски апрески

Дата: 14 Яну 2021

 Намалени с 20% детски апрески

От днес всички детски апрески са намалени с 20%. Промоцията е в сила за всички налични количества и продължава до изчерпването им. Детските апрески на Playshoes са:

  • Качествени апрески за деца

Продаваме ги от 2008 година и за изминалите 12 години се убедихме, че те не протичат и не се късат. Простичко казано нямаме рекламации.

  • Удобни апрески за деца

Playshoes произвеждат само детски стоки. Детските апрески са проектирани с фокус върху удобството и комфорта на детето което ги носи.Те са изключително леки от 200 до 430 грама (премерете стандартни кожени ботушки и силно ще се изненадате от резултата) в зависимост от модела. Не се пързалят.

  •  Модерни апрески за деца

Чудесен дизайн и голямо разнообразие. Без закопчаване, закопчаване с велкро лепенки, с цип или с еластичен шнур. Апреските са конструирани да се събуват и обуват лесно.

  • Сладки апрески за деца 

Вижте ги:

Детски апрески Ракети                     Детски апрески Snow

 

Детски апрески Розови               Детски апрески с шнур

Детелина.БГ ООД

 

 

Организация на работа на Детелина.БГ ООД в условията на COVID 19

Дата: 05 Апр 2020

 Организация на работа на Детелина.БГ ООД в условията на COVID 19

Във връзка с извънредното положение в работата на сайта www.detelina.bg извършихме следните промени:

1. Персоналът извършващ дигитална обработка на поръчките на клиентите и поддържащ функционирането на сайта www.detelina.bg работи дистанционно от домовете си, т.е. Home office.

В тази връзка сигнали от клиентите от всяко естество може да бъдат подавани на имейл detelina@detelina.bg

2. Физически поръчките се обслужват от един човек в склада.Служителят работи с латексови ръкавици за еднократна употреба при следните временни правила:

2.1. Фабрично опакованите продукти не се разопаковат по никаква причина.

Всякакви желания на клиентите например: може ли да ми измерите колко сантиметра е ръкавът на определен размер детски дъждобран  и други подобни които изискват разопаковане на продуктите няма да бъдат удовлетворявани.

2.2. Всички доставки влизащи в склада на www.detelina.bg се дезинфекцират. Обработва се фабричната опаковка на продуктите.

2.3. Обособява се карантинна зона за продукти. Продукти върнати от клиентите престояват в карантинната зона 21 дни.

Полагаме всички усилия ежедневно да обслужваме нашите клиенти, но е възможно да имаме закъснение за което ви молим предварително да ни извините.

Тази организация на работа е в сила от 16.03.2020 г. до отпадане на извънредното положение.

Детелина.БГ ООД

Как да пазарувам изгодно в detelina.bg?

Дата: 09 Окт 2017

  Как да пазарувам изгодно в detelina.bg?

Въпросът за изгодното пазаруване онлайн е много широк и ние не можем да напишем Ръководство за изгодно пазаруване онлайн. Всичко което сме виждали по тази тема е претенциозно и дава някакви общи насоки, като на практика не върши работа в конкретния случай.Затова решихме да помогнем на нашите клиенти да пазаруват изгодно при нас на www.detelina.bg.

Когато попаднете при нас вие обикновено търсите някакъв определен продукт, в момента може би това са детски гумени ботуши, детски дъждобран или детски чадър.

1. Проверете секция Промоция - в нея има три раздела

Разгледайте продуктите в подкатегория Ликвидация. В нея има останали единични бройки от различни модели. Качеството е добре познатото качество на Playshoes.Тези продукти нямат дефекти, а просто са останали единични бройки. Намаленията обикновено са 40%, реални 40% намаления, а не първо вдигаме цената с 30% и после намаляваме с 40%.Това е изгодно и ако имате късмет може да закупите продукта на чудесна цена.

В подкатегория Сезонно намаление са описани текущите сезонни намаления. В нея няма продукти, т.к. например в момента това значи да дублираме всички детски гумени ботуши.

В подкатегория Комплекти е даден принципа по който се композират отстъпките при закупуване на комплекти (два, три или четири продукта от серия на Playshoes). При нас има две основни категории в които са комплекти.

Категория Детски дрехи за дъжд момиче  има различни комбинации от продукти подходящи за влажно и дъждовно време за вашата малка принцеса:

детски гумени ботуши и чадъри

детски чадъри и дъждобрани

детски дъждобрани и гумени ботуши

детски чадъри, детски дъждобрани и гумени ботуши

детски дъждобрани, детски чадъри и гащеризони

детски гащеризон, дъждобран и гумени ботуши

4 части - 15% OFF

В категория Детски дрехи за дъдж Момче  в няколко категории са представени различните серии на Playshoes от гумени ботуши, дъждобрани, гумирани гащеризони и детски чадъри за дъжд.

Категория Детски бански момиче сет в която са представени различни серии от детски бански, аква обувки, шапки с UV защита и хавлии за момичета, а комплектите за момчета са в категория Детски бански момче сет.

2.Насочете се към това което търсите. 

При положение, че търсите детски гумени ботуши, имате си чадърче и дъждобран, безспорно за вас е най-изгодно да си закупите само тях. Търсенето приключи. Пуснете онлайн поръчка или изпратете Бърза поръчка с вашето име и телефон и ние ще се свържем с вас да уточним всичко останало.

Търсите комплексно решение.Разгледайте всички комплекти. Направете си изчисления. Например:

Харесват ви Детски гумени ботуши Owis.

           

 Но всъщност искате да оборудвате вашето момиченце напълно за дъждовното време, необходими са ви още и дъждобран, чадър и гумиран гащеризон.

При закупуване на пълния комплект ще заплатите 137,70 лв.

При поръчка на Owis в сет 2 и ботушките с намалението от 20% ще заплатите общо 141,50 лв.

Решението е ясно, по-добре да се поръча пълният комплект независимо от факта, че намалението като процентна стойност при детските гумени ботушки е по-голямо от намалението при комплекта.

Нещата се променят, ако преди 2 години сте оборудвали детето си за дъждовното време напълно. На практика вие си имате чадър, гумиран гащеризон (като отрежете ластиците отдолу няма проблем да се ползва още един сезон, така или иначе той влиза в ботушките) така, че ви трябват само ботушки и дъждобран.

   

 Комплектът от детски гумени ботуши и дъждобран струва 93,10 лв. с отстъпката.

Поръчани като отделни продукти детските гумени ботуши и дъждобрана ще ви струват 90,40 лв.

Решението е ясно.

Последна препоръка от нас, гледайте внимателно и смятайте.

Детелина.БГ ООД

 Детски гумени ботуши онлайн?

Дата: 08 Сеп 2017

Детски гумени ботуши онлайн?

Детските гумени ботушки са незаменими в дъждовното време. Естествено всяко дете обича да скача в локвите, но трябва ли да го лишаваме от това невинно удоволствие? Не, оставете го да се забавлява. Обуто с гумени ботуши и облечено с гумирано гащеризонче няма проблем. Детето е сухо и щастливо.

                                                                        

Слънцето се е показало, но тревата е още влажна - няма проблем с гумирания гащеризон детенцето може да седне спокойно в тревата, на влажния пясък ... . Защитавайки детето вие правите разходката весела и приятна без "Не ходи в тревата, още е влажна", "Прескочи локвата", "Не там" и т.н.

А почистването?

Най-лесно се почистват гумени ботуши - просто ги измивате и толкова.

Детският дъждобран и гумиран гащеризон - перат се в перална машина на температура до 40 градуса (без омекотител) или просто ги изплаквате на мивката. Съхнат бързо.

И още нещо важно - детските гумени ботуши, дъждобрани, гумирани гащеризони за дъжд и детски чадъри на Playshoes са не само качествени, но й много красиви. Дизайна е типично детски, като при това са избегнати "Дисни" елементите който са актуални в момента, но след шест месеца децата не си спомнят за тях, а това облекло за дъжд се ползва поне две години (свободните кройки и възможностите за регулиране го позволяват).

Защо да избирам онлайн?

Имате лесен достъп до много предложения - с обикаляне по магазините това не може да се постигне в такъв мащаб. При нас е по-евтино (просто имаме по-малки разходи). Две седмици след покупката, ако не сте ползвали продуктите и сте запазили етикетите може спокойно да върнете поръчаните продукти. Това е ваше право и ние не питаме защо. Просто когато получим пратката и всичко е наред връщаме парите за продуктите. Е, при нас има малко ограничение - връщаме пари по банков път, т.е. трябва да ни предоставите банкова сметка. Притеснявате се от измама - няма смисъл, плащате след като получите пратката и видите какво има в нея. Искате да пробвате - ОК. преди да платите може да пробвате.

Детелина.БГ ООД

 Детска хавлия за баня тип Пончо?

Дата: 20 Окт 2016

  Детска хавлия за баня тип Пончо?

Защо да взема хавлия Пончо, а не традиционната с ръкави?

Отговорът е много прост, защото е удобно. След къпане хавлията с ръкави доста трудно се облича, а с пончото е лесно. Пончото нежно обгъща детето, има възможност за изтриване, а не да се разчита само на попиването.

Детските хавлии тип Пончо на Playshoes са от 100% памук, мекички са и попиват чудесно. И още нещо СЛАДКИ СА! 

                                                      

Детелина.БГ ООД

 Защо ми трябват детски гумени ботуши, дъждобран и гумиран гащеризон?

Дата: 02 Апр 2015

Основните причините да купя за моето дете гумени ботушки са :

  • пазят крачетата на детето сухи :

Моето дете не го извеждам в дъжда. Да, така е. И аз не извеждам малкия в дъжда, но когато дъжда е преминал и навън вече грее слънце, ние сме в парка (а не стоим в къщи защото навън е мокро). Естествено навън има локви, които са основно забавление и малкия се опитва да скочи във всяка една от тях, е, чудесно няма проблем.

  • лесно се почистват :

Безспорен факт. Под чешмата се измиват за норматив и са готови за следващо обуване. Няма никакви специални грижи които да изискват време и средства.

Трябва ли ми гумиран гащеризон?

Изключително полезна дрешка за моето дете. 

Когато дъждът е престанал, както и когато сутрин росата още не се е скрила, и навсякъде е влажно около мен постоянно се чува  "Не сядай на пейката - мокра е!", "Не гази в тревата - още е мокра!", "Не се качвай на пързалката - още е мокра!", "Не сядай в пясъка-още е влажен!" и т.н. 

А какво да правят децата? Аз съм спокойна, няма проблем моето дете да сяда на мократа пейка, във влажния пясък и да се пуска по мократа пързалка.Така, че да това гумирано гащеризионче ми върши чудесна работа.

Детски дъждобран ? ... За какво ми е?

Детският дъждобран има много приложения в моето ежедневие. Особено когато дните са поредица от слънце и дъжд (особено внезапния, силен дъжд, като от ведро) дъждобрана заема малко място и лесно го взимам със себе си за да реагирам бързо когато завали. Дъждобранчето освен от дъжд предпазва и от вятър, така, че понякога си го носим и без да вали, но духа силен вятър.

И още нещо важно. Тези комплекти са много, много сладки!!!

                    Детски комплект за дъжд в розово                                               

Детелина.БГ ООД

 

Количка

Количката е празна.

Нови продукти

Детски гети Yellow

Детски гети Yellow

Цена с ДДС: 33.00лв.
Детски гети Pink

Детски гети Pink

Цена с ДДС: 33.00лв.
Детски гети Marine

Детски гети Marine

Цена с ДДС: 33.00лв.

GPS Commerce