Добре дошли в нашия магазин!


Новини

Детски бански с ув защита за момичета с намаление 21%

Дата: 15 Юни 2024

 Детски бански с ув защита за момичета с намаление 21%

Всички детски бански с ув защита за момичета на Playshoes са с 21% намаление

 

Детски бански с ув защита за момчета с намаление 21%

Дата: 15 Юни 2024

  Детски бански с ув защита за момчета с намаление 21%

Всички детски бански за момчета са с 21% намаление

 

Детски бански с uv защита и дълъг ръкав Hawaii

Дата: 09 Май 2024

 Детски бански с uv защита и дълъг ръкав Hawaii

 

Може да купите ТУК

Детският бански, акваобувките и шапката са с UV защита. 

Нов куриер SAMEDAY

Дата: 17 Май 2023

 SAMEDAY е куриерска компания, която скоростно навлиза на българския пазар, след като отбеляза най-грандиозния си растеж през последните години и в момента е един от основните играчи в своя пазарен сегмент в Европа. Компанията предлага както услуги за доставка от врата до врата, така и доставки извън дома в над 3700 шкафа easybox, на територията на България, Унгария и Румъния.

Sameday Easybox е мрежа от модерни автоматизирани шкафове за пратки, които преоткриват изживяването за доставка и отговарят на ежедневните нужди на клиентите, които искат удобни, бързи и гъвкави решения за доставка. Тези дигитализирани шкафове могат да се отварят с ПИН или QR код и предлагат безопасна и лесна доставки за Вашите покупки. Easybox автоматите са позиционирани на ключови локации като търговски обекти, молове, бензиностанции, булеварди и са на разположение по всяко едно време на денонощието!

-              Цена за доставка до адрес, за всяка една точка на България: 5.90 лв.

-              Цена за доставка до Easybox: 3.90 лв.

 

https://sameday.bg/

https://sameday.bg/easybox/  - за локация на EasyBox

Как да пазарувам изгодно в detelina.bg?

Дата: 09 Окт 2017

  Как да пазарувам изгодно в detelina.bg?

Въпросът за изгодното пазаруване онлайн е много широк и ние не можем да напишем Ръководство за изгодно пазаруване онлайн. Всичко което сме виждали по тази тема е претенциозно и дава някакви общи насоки, като на практика не върши работа в конкретния случай.Затова решихме да помогнем на нашите клиенти да пазаруват изгодно при нас на www.detelina.bg.

Когато попаднете при нас вие обикновено търсите някакъв определен продукт, в момента може би това са детски гумени ботуши, детски дъждобран или детски чадър.

1. Проверете секция Промоция - в нея има три раздела

Разгледайте продуктите в подкатегория Ликвидация. В нея има останали единични бройки от различни модели. Качеството е добре познатото качество на Playshoes.Тези продукти нямат дефекти, а просто са останали единични бройки. Намаленията обикновено са 40%, реални 40% намаления, а не първо вдигаме цената с 30% и после намаляваме с 40%.Това е изгодно и ако имате късмет може да закупите продукта на чудесна цена.

В подкатегория Сезонно намаление са описани текущите сезонни намаления. В нея няма продукти, т.к. например в момента това значи да дублираме всички детски гумени ботуши.

В подкатегория Комплекти е даден принципа по който се композират отстъпките при закупуване на комплекти (два, три или четири продукта от серия на Playshoes). При нас има две основни категории в които са комплекти.

Категория Детски дрехи за дъжд момиче  има различни комбинации от продукти подходящи за влажно и дъждовно време за вашата малка принцеса:

детски гумени ботуши и чадъри

детски чадъри и дъждобрани

детски дъждобрани и гумени ботуши

детски чадъри, детски дъждобрани и гумени ботуши

детски дъждобрани, детски чадъри и гащеризони

детски гащеризон, дъждобран и гумени ботуши

4 части - 15% OFF

В категория Детски дрехи за дъдж Момче  в няколко категории са представени различните серии на Playshoes от гумени ботуши, дъждобрани, гумирани гащеризони и детски чадъри за дъжд.

Категория Детски бански момиче сет в която са представени различни серии от детски бански, аква обувки, шапки с UV защита и хавлии за момичета, а комплектите за момчета са в категория Детски бански момче сет.

2.Насочете се към това което търсите. 

При положение, че търсите детски гумени ботуши, имате си чадърче и дъждобран, безспорно за вас е най-изгодно да си закупите само тях. Търсенето приключи. Пуснете онлайн поръчка или изпратете Бърза поръчка с вашето име и телефон и ние ще се свържем с вас да уточним всичко останало.

Търсите комплексно решение.Разгледайте всички комплекти. Направете си изчисления. Например:

Харесват ви Детски гумени ботуши Owis.

           

 Но всъщност искате да оборудвате вашето момиченце напълно за дъждовното време, необходими са ви още и дъждобран, чадър и гумиран гащеризон.

При закупуване на пълния комплект ще заплатите 137,70 лв.

При поръчка на Owis в сет 2 и ботушките с намалението от 20% ще заплатите общо 141,50 лв.

Решението е ясно, по-добре да се поръча пълният комплект независимо от факта, че намалението като процентна стойност при детските гумени ботушки е по-голямо от намалението при комплекта.

Нещата се променят, ако преди 2 години сте оборудвали детето си за дъждовното време напълно. На практика вие си имате чадър, гумиран гащеризон (като отрежете ластиците отдолу няма проблем да се ползва още един сезон, така или иначе той влиза в ботушките) така, че ви трябват само ботушки и дъждобран.

   

 Комплектът от детски гумени ботуши и дъждобран струва 93,10 лв. с отстъпката.

Поръчани като отделни продукти детските гумени ботуши и дъждобрана ще ви струват 90,40 лв.

Решението е ясно.

Последна препоръка от нас, гледайте внимателно и смятайте.

Детелина.БГ ООД

Количка

Количката е празна.

Ликвидация