Изберете език  
Добре дошли в нашия магазин!

Новини

 Детски слънцезащитни бански с UPF50+ от две части Акула

Дата: 13 Май 2021

  Детски слънцезащитни бански с UPF50+ от две части Акула

 

Разгледайте всички комбинации в Детски бански момче сет.

Детелина.БГ ООД

 Детски бански с UPF50+ защита Crab 

Дата: 05 Май 2021

  Детски бански с UPF50+ защита Crab 

Представяме ви пълен комплект детски бански, аква обувки, плажна шапка и хавлия Пончо за морето:

Спестявате 5% при закупуване на сет от две части, бански и шапка или бански и аква обувки, спестявате 10% при поръчка на сет от три части - бански, аква обувки и плажна шапка.

Детелина.БГ ООД

Организация на работа на Детелина.БГ ООД в условията на COVID 19

Дата: 05 Апр 2020

 Организация на работа на Детелина.БГ ООД в условията на COVID 19

Във връзка с извънредното положение в работата на сайта www.detelina.bg извършихме следните промени:

1. Персоналът извършващ дигитална обработка на поръчките на клиентите и поддържащ функционирането на сайта www.detelina.bg работи дистанционно от домовете си, т.е. Home office.

В тази връзка сигнали от клиентите от всяко естество може да бъдат подавани на имейл detelina@detelina.bg

2. Физически поръчките се обслужват от един човек в склада.Служителят работи с латексови ръкавици за еднократна употреба при следните временни правила:

2.1. Фабрично опакованите продукти не се разопаковат по никаква причина.

Всякакви желания на клиентите например: може ли да ми измерите колко сантиметра е ръкавът на определен размер детски дъждобран  и други подобни които изискват разопаковане на продуктите няма да бъдат удовлетворявани.

2.2. Всички доставки влизащи в склада на www.detelina.bg се дезинфекцират. Обработва се фабричната опаковка на продуктите.

2.3. Обособява се карантинна зона за продукти. Продукти върнати от клиентите престояват в карантинната зона 21 дни.

Полагаме всички усилия ежедневно да обслужваме нашите клиенти, но е възможно да имаме закъснение за което ви молим предварително да ни извините.

Тази организация на работа е в сила от 16.03.2020 г. до отпадане на извънредното положение.

Детелина.БГ ООД

Как да пазарувам изгодно в detelina.bg?

Дата: 09 Окт 2017

  Как да пазарувам изгодно в detelina.bg?

Въпросът за изгодното пазаруване онлайн е много широк и ние не можем да напишем Ръководство за изгодно пазаруване онлайн. Всичко което сме виждали по тази тема е претенциозно и дава някакви общи насоки, като на практика не върши работа в конкретния случай.Затова решихме да помогнем на нашите клиенти да пазаруват изгодно при нас на www.detelina.bg.

Когато попаднете при нас вие обикновено търсите някакъв определен продукт, в момента може би това са детски гумени ботуши, детски дъждобран или детски чадър.

1. Проверете секция Промоция - в нея има три раздела

Разгледайте продуктите в подкатегория Ликвидация. В нея има останали единични бройки от различни модели. Качеството е добре познатото качество на Playshoes.Тези продукти нямат дефекти, а просто са останали единични бройки. Намаленията обикновено са 40%, реални 40% намаления, а не първо вдигаме цената с 30% и после намаляваме с 40%.Това е изгодно и ако имате късмет може да закупите продукта на чудесна цена.

В подкатегория Сезонно намаление са описани текущите сезонни намаления. В нея няма продукти, т.к. например в момента това значи да дублираме всички детски гумени ботуши.

В подкатегория Комплекти е даден принципа по който се композират отстъпките при закупуване на комплекти (два, три или четири продукта от серия на Playshoes). При нас има две основни категории в които са комплекти.

Категория Детски дрехи за дъжд момиче  има различни комбинации от продукти подходящи за влажно и дъждовно време за вашата малка принцеса:

детски гумени ботуши и чадъри

детски чадъри и дъждобрани

детски дъждобрани и гумени ботуши

детски чадъри, детски дъждобрани и гумени ботуши

детски дъждобрани, детски чадъри и гащеризони

детски гащеризон, дъждобран и гумени ботуши

4 части - 15% OFF

В категория Детски дрехи за дъдж Момче  в няколко категории са представени различните серии на Playshoes от гумени ботуши, дъждобрани, гумирани гащеризони и детски чадъри за дъжд.

Категория Детски бански момиче сет в която са представени различни серии от детски бански, аква обувки, шапки с UV защита и хавлии за момичета, а комплектите за момчета са в категория Детски бански момче сет.

2.Насочете се към това което търсите. 

При положение, че търсите детски гумени ботуши, имате си чадърче и дъждобран, безспорно за вас е най-изгодно да си закупите само тях. Търсенето приключи. Пуснете онлайн поръчка или изпратете Бърза поръчка с вашето име и телефон и ние ще се свържем с вас да уточним всичко останало.

Търсите комплексно решение.Разгледайте всички комплекти. Направете си изчисления. Например:

Харесват ви Детски гумени ботуши Owis.

           

 Но всъщност искате да оборудвате вашето момиченце напълно за дъждовното време, необходими са ви още и дъждобран, чадър и гумиран гащеризон.

При закупуване на пълния комплект ще заплатите 137,70 лв.

При поръчка на Owis в сет 2 и ботушките с намалението от 20% ще заплатите общо 141,50 лв.

Решението е ясно, по-добре да се поръча пълният комплект независимо от факта, че намалението като процентна стойност при детските гумени ботушки е по-голямо от намалението при комплекта.

Нещата се променят, ако преди 2 години сте оборудвали детето си за дъждовното време напълно. На практика вие си имате чадър, гумиран гащеризон (като отрежете ластиците отдолу няма проблем да се ползва още един сезон, така или иначе той влиза в ботушките) така, че ви трябват само ботушки и дъждобран.

   

 Комплектът от детски гумени ботуши и дъждобран струва 93,10 лв. с отстъпката.

Поръчани като отделни продукти детските гумени ботуши и дъждобрана ще ви струват 90,40 лв.

Решението е ясно.

Последна препоръка от нас, гледайте внимателно и смятайте.

Детелина.БГ ООД

 Детска хавлия за баня тип Пончо?

Дата: 20 Окт 2016

  Детска хавлия за баня тип Пончо?

Защо да взема хавлия Пончо, а не традиционната с ръкави?

Отговорът е много прост, защото е удобно. След къпане хавлията с ръкави доста трудно се облича, а с пончото е лесно. Пончото нежно обгъща детето, има възможност за изтриване, а не да се разчита само на попиването.

Детските хавлии тип Пончо на Playshoes са от 100% памук, мекички са и попиват чудесно. И още нещо СЛАДКИ СА! 

                                                      

Детелина.БГ ООД

Количка

Количката е празна.

Ликвидация