Изберете език  
Добре дошли в нашия магазин!

Валути

Ликвидация

Намаления 

Новини

 Детски бански костюм за момчета с UV защита Акула

Дата: 27 Май 2019

  Детски бански костюм за момчета с UV защита Акула

Представяме ви бански за момче Акула (два вида) и пълен комплект аксесоари за плажа. Всички продукти от серията Акула на немската марка Playshoes (с изключение на хавлиеното пончо) са с UV защита с висок фактор F50+.

Основни продукти в серията са детски бански костюми за момчета:

                                                                                       Цял детски бански за момче Акула

                         Детски бански за момче от две части                     Цял детски бански за момче

в нея са включени три вида детски шапки:

        Детска шапка с UV зашита - тип Пиратска кърпа                                                                     Детска шапка гъба Акула

  Детска шапка с UV зашита                      Детска рибарска шапка Акула                                  Детска шапка гъба Акула

       тип Пиратска кърпа

 Два вида аква обувки за деца:

                                Детски аква обувки Shark                                          Детски аква обувки Акула

                                    Детски аква обувки Shark                                           Детски аква обувки Акула

и детско хавлиено пончо от 100% памук

                                                                          Детска хавлия пончо Акула

                                                                     Детска хавлия пончо Акула

 Закупуването на два продукта от серията ви носи 5% отстъпка, на три елемента отстъпката е 10%, а на сет от четири елемента отстъпката е 15%.

                       Детски бански за момче и рибарска шапка Акула                    Цял детски бански за момче и аква обувки Акула

 Комбинации от два продукта може да разгледате в категория Бански за момчета сет/2части-5%OFF , а ако вашата комбинация липсва там, то поръчвайте смело, ние ще ви дадем 5% отстъпка.

                       Детски бански за момче, пончо и аква обувки Акула                 Детско пончо, бански и аква обувки Акула

Сетове от три продукта може да разгледате в категория Бански за момчета сет/3части-10%OFF , а ако вашата комбинация липсва там, то поръчвайте смело, ние ще ви дадем 10% отстъпка.

                               

 Комбинации от четири продукта може да видите в категория Бански за момчета сет  , а ако вашата комбинация липсва там, то поръчвайте смело, ние ще ви дадем 15% отстъпка.

Детелина.БГ ООД

 Намалени детски дъждобрани

Дата: 30 Апр 2019

  Намалени детски дъждобрани

От днес до 1 август всички налични детски дъждобрани са в сезонно намаление с 20%, естествено с изключение на тези в ликвидация където намалението е 40% .

Намален детски дъждобран Пончо Red               Намален детски дъждобран Райе

Намален детски дъждобран Маргаритки                  Намален детски дъждобран Пончо Blue

Всички модели може да разгледате в секция Детски дъждобрани.

Детелина.БГ ООД

 

 Детски бански за момичета

Дата: 22 Апр 2019

  Детски бански за момичета с UV защита

Детски бански за момичета Хавай             Детски бански за момичета Морско конче 1  

Детски бански за момичета Розички 2                    Детски бански за момичета Раче

 Всички ние сме в различна степен запознати с вредните слънчеви лъчи и тяхното въздействие върху кожата. Накратко ще обобщим основните моменти и ще се концентрираме върху мерките за защита,  необходими за всяко дете.

UV лъчите са с дължина на вълната от 200 до 400nm. Най-интензивни са през летните месеци в часовия диапазон 11,00 – 15,00 часа.Преминават през стъкло и проникват във водата на разстояние до 1 m. Кожата на децата е в много по-голяма степен чувствителна към UV лъчите поради факта, че съдържа по-малко количество меланин (пигментът даващ по-тъмен цвят на кожата) който може да поглъща вредното UV лъчение и така да защитава вътрешните слоеве на кожата. Най-голямото количество UV лъчи човек поема в детската си възраст.

Основната защита на децата от вредните слънчеви лъчи е нанасянето на слънцезащитна козметика с висок фактор.

Чудесно! Всички го знаем, но на практика?

Успяваме да нанесем веднъж слънцезащитния крем (олио, тоник, мляко и ...) преди да отидем на плажа. Детето се рови в пясъка с кофичка, формички и гребло, след това непрекъснато иска във водата, едва изчакваме да се постопли морето и ... . Пляскането в морските вълни е чудесно удоволстие за нашето дете (а ние си играем с него, държейки ситуацията под контрол). Още по-хубаво е детския басейн да се напълни с морска вода и малкия човек да се вихри на воля в него. Идва моментът да се излиза от водата (винаги е неприятен и се случва след увещания и обещания), подсушаваме детето с кърпа и малко на слънце, да се доизсуши. Денят на плажа продължава в подобен ритъм.

Познахте ли вашето дете в тази ситуация, а вас самите?

Да разгледаме по-детайлно нашия бъдещ (настоящ, изминал) ден на плажа. Акценти:

  •  Слънцезащитната козметика се нанася минимум 30 минути преди излагане на слънце.
  • Слънцезащитната козметика се нанася на цялото тяло. Естествено няма как това да стане на кожата на главата.
  •  Нанасянето на слънцезащитна козметика трябва да се извършва през интервал от няколко часа.Задължително след излизане от воден басейн и подсушаване с кърпа.

Тези три прости правила за протекция на детската кожа са доста трудни за практическо изпълнение и заплашват да превърнат денят на морския бряг (вилата, басейна, планината ..) в изтощаващо нервите ни мероприятие, а това все пак е и нашата почивка, нали ?

Нашето предложение е:  детски бански с вграден UV фактор.

Банските и шапките за деца на Playshoes са с UV фактор 50+. Тъканите са сертифицирани по UV Стандарт 801 (www.uvstandard801.comи предлагат сигурна постоянна защита, включително в мокро и разтеглено състояние или вече употребявани.

Предлагаме ви детски бански за момичета с UV защита:
     Детски бански за момичета Морско конче 2        Детски бански за момичета Розички 1     

 и естествено тези детски бански костюми са в комплект с шапки и аква обувки

Детелина.БГ ООД

 Детски дрехи за дъжд

Дата: 04 Апр 2019

  Детски дрехи за дъжд

Представяме серията Райе на немската марка Playshoes. 

Детелина.БГ ООД

Как да пазарувам изгодно в detelina.bg?

Дата: 09 Окт 2017

  Как да пазарувам изгодно в detelina.bg?

Въпросът за изгодното пазаруване онлайн е много широк и ние не можем да напишем Ръководство за изгодно пазаруване онлайн. Всичко което сме виждали по тази тема е претенциозно и дава някакви общи насоки, като на практика не върши работа в конкретния случай.Затова решихме да помогнем на нашите клиенти да пазаруват изгодно при нас на www.detelina.bg.

Когато попаднете при нас вие обикновено търсите някакъв определен продукт, в момента може би това са детски гумени ботуши, детски дъждобран или детски чадър.

1. Проверете секция Промоция - в нея има три раздела

Разгледайте продуктите в подкатегория Ликвидация. В нея има останали единични бройки от различни модели. Качеството е добре познатото качество на Playshoes.Тези продукти нямат дефекти, а просто са останали единични бройки. Намаленията обикновено са 40%, реални 40% намаления, а не първо вдигаме цената с 30% и после намаляваме с 40%.Това е изгодно и ако имате късмет може да закупите продукта на чудесна цена.

В подкатегория Сезонно намаление са описани текущите сезонни намаления. В нея няма продукти, т.к. например в момента това значи да дублираме всички детски гумени ботуши.

В подкатегория Комплекти е даден принципа по който се композират отстъпките при закупуване на комплекти (два, три или четири продукта от серия на Playshoes). При нас има две основни категории в които са комплекти.Категория Сет за дъжд в която са представени различните серии на Playshoes от гумени ботуши, дъждобрани, гумирани гащеризони и чадъри за деца. Категория Детски бански сет в която са представени различни серии от детски бански, аква обувки, шапки с UV защита и хавлии. 

2.Насочете се към това което търсите. 

При положение, че търсите детски гумени ботуши, имате си чадърче и дъждобран, безспорно за вас е най-изгодно да си закупите само тях. Търсенето приключи. Пуснете онлайн поръчка или изпратете Бърза поръчка с вашето име и телефон и ние ще се свържем с вас да уточним всичко останало.

Търсите комплексно решение.Разгледайте всички комплекти. Направете си изчисления. Например:

Харесват ви Детски гумени ботуши Owis.

           

 Но всъщност искате да оборудвате вашето момиченце напълно за дъждовното време, необходими са ви още и дъждобран, чадър и гумиран гащеризон.

При закупуване на пълния комплект ще заплатите 137,70 лв.

При поръчка на Owis в сет 2 и ботушките с намалението от 20% ще заплатите общо 141,50 лв.

Решението е ясно, по-добре да се поръча пълният комплект независимо от факта, че намалението като процентна стойност при детските гумени ботушки е по-голямо от намалението при комплекта.

Нещата се променят, ако преди 2 години сте оборудвали детето си за дъждовното време напълно. На практика вие си имате чадър, гумиран гащеризон (като отрежете ластиците отдолу няма проблем да се ползва още един сезон, така или иначе той влиза в ботушките) така, че ви трябват само ботушки и дъждобран.

   

 Комплектът от детски гумени ботуши и дъждобран струва 93,10 лв. с отстъпката.

Поръчани като отделни продукти детските гумени ботуши и дъждобрана ще ви струват 90,40 лв.

Решението е ясно.

Последна препоръка от нас, гледайте внимателно и смятайте.

Детелина.БГ ООД

 Детски гумени ботуши онлайн?

Дата: 08 Сеп 2017

Детски гумени ботуши онлайн?

Детските гумени ботушки са незаменими в дъждовното време. Естествено всяко дете обича да скача в локвите, но трябва ли да го лишаваме от това невинно удоволствие? Не, оставете го да се забавлява. Обуто с гумени ботуши и облечено с гумирано гащеризонче няма проблем. Детето е сухо и щастливо.

                                                                        

Слънцето се е показало, но тревата е още влажна - няма проблем с гумирания гащеризон детенцето може да седне спокойно в тревата, на влажния пясък ... . Защитавайки детето вие правите разходката весела и приятна без "Не ходи в тревата, още е влажна", "Прескочи локвата", "Не там" и т.н.

А почистването?

Най-лесно се почистват гумени ботуши - просто ги измивате и толкова.

Детският дъждобран и гумиран гащеризон - перат се в перална машина на температура до 40 градуса или просто ги изплаквате на мивката. Съхнат бързо.

И още нещо важно - детските гумени ботуши, дъждобрани, гумирани гащеризони и детски чадъри на Playshoes са не само качествени, но й много красиви. Дизайна е типично детски, като при това са избегнати "Дисни" елементите който са актуални в момента, но след шест месеца децата не се спомнят за тях, а това облекло за дъжд се ползва поне две години (свободните кройки и възможностите за регулиране го позволяват).

Защо да избирам онлайн?

Имате лесен достъп до много предложения - с обикаляне по магазините това не може да се постигне в такъв мащаб. При нас е по-евтино (просто имаме по-малки разходи). Две седмици след покупката, ако не сте ползвали продуктите и сте запазили етикетите може спокойно да върнете поръчаните продукти. Това е ваше право и ние не питаме защо. Просто когато получим пратката и всичко е наред връщаме парите за продуктите. Е, при нас има малко ограничение - връщаме пари по банков път, т.е. трябва да ни предоставите банкова сметка. Притеснявате се от измама - няма смисъл, плащате след като получите пратката и видите какво има в нея. Искате да пробвате - ОК. преди да платите може да пробвате.

Детелина.БГ ООД

 Детска хавлия за баня тип Пончо?

Дата: 20 Окт 2016

  Детска хавлия за баня тип Пончо?

Защо да взема хавлия Пончо, а не традиционната с ръкави?

Отговорът е много прост, защото е удобно. След къпане хавлията с ръкави доста трудно се облича, а с пончото е лесно. Пончото нежно обгъща детето, има възможност за изтриване, а не да се разчита само на попиването.

Детските хавлии тип Пончо на Playshoes са от 100% памук, мекички са и попиват чудесно. И още нещо СЛАДКИ СА! 

                                                      

Детелина.БГ ООД

Количка

Количката е празна.

Нови продукти

Детски бански момиче Фламинго 1

Детски бански момиче Фламинго 1

Каталожна цена: 69.50лв.
Цена с ДДС: 66.03лв.
Отстъпка: 3.48лв. (5.00%)
Детски бански момиче Фламинго 2

Детски бански момиче Фламинго 2

Каталожна цена: 69.50лв.
Цена с ДДС: 66.03лв.
Отстъпка: 3.48лв. (5.00%)
Детски бански момиче Фламинго 4

Детски бански момиче Фламинго 4

Каталожна цена: 79.50лв.
Цена с ДДС: 75.53лв.
Отстъпка: 3.98лв. (5.00%)

GPS Commerce