Изберете език  
Добре дошли в нашия магазин!

Новини

 Детски гумени ботуши онлайн с намаление от 20%

Дата: 22 Сеп 2017

 Детски гумени ботуши онлайн с намаление 20%

Детските гумени ботуши за момчета и момичета са един задължителен атрибут за преходния сезон на есента. Изключително практични и лесни за поддържка (прости ги изплакваме на мивката), те са много красиви и весели, като внасят свеж елемент в мрачните дни. Качеството на немската марка Playshoes отдавна се е доказало на нашия пазар, успешно работим с тях от 2008 година. При гумените ботуши за деца на Плейшус освен качествена изработка има и чудесен дизайн, който не е изкушен от мощните бумове на анимационни герой изникващи отвсякъде, но за кратко време и бързо потъващи в забвение. При всички модели гумени ботушки има и специална грижа за безопасността на нашите деца- светлоотразяващи елементи който повишават видимостта на детето при мъгла, дъжд и сумрак. Всеки шофьор е наясно за значението на светлоотразителните елементи. 

Може да разгледате всички модели детски гумени ботуши за момчета ТУК.

                                       Детски гумени ботуши Крокодил                                                  

Реално намаление от 43,00 лв. на 34,40 лв.Отстъпка 20% в размер на 8,60 лв. На практика вълнените терлички от 9,00 лв. ви излизат без пари  .

Може да разгледате всички модели детски гумени ботуши за момичета ТУК

                                Детски гумени ботуши Цветя                         Детски гумени ботуши Owis

Реално намаление от 43,00 лв. на 34,40 лв.Отстъпка 20% в размер на 8,60 лв. На практика вълнените терлички от 9,00 лв. ви излизат без пари.

Детелина.БГ ООД

 

 Детски гумени ботуши онлайн?

Дата: 08 Сеп 2017

Детските гумени ботушки са незаменими в дъждовното време. Естествено всяко дете обича да скача в локвите, но трябва ли да го лишаваме от това невинно удоволствие? Не, оставете го да се забавлява. Обуто с гумени ботуши и облечено с гумирано гащеризонче няма проблем. Детето е сухо и щастливо.

                                                                        

Слънцето се е показало, но тревата е още влажна - няма проблем с гумирания гащеризон детенцето може да седне спокойно в тревата, на влажния пясък ... . Защитавайки детето вие правите разходката весела и приятна без "Не ходи в тревата, още е влажна", "Прескочи локвата", "Не там" и т.н.

А почистването?

Най-лесно се почистват гумени ботуши - просто ги измивате и толкова.

Детският дъждобран и гумиран гащеризон - перат се в перална машина на температура до 40 градуса или просто ги изплаквате на мивката. Съхнат бързо.

И още нещо важно - детските гумени ботуши, дъждобрани, гумирани гащеризони и детски чадъри на Playshoes са не само качествени, но й много красиви. Дизайна е типично детски, като при това са избегнати "Дисни" елементите който са актуални в момента, но след шест месеца децата не се спомнят за тях, а това облекло за дъжд се ползва поне две години (свободните кройки и възможностите за регулиране го позволяват).

Защо да избирам онлайн?

Имате лесен достъп до много предложения - с обикаляне по магазините това не може да се постигне в такъв мащаб. При нас е по-евтино (просто имаме по-малки разходи). Две седмици след покупката, ако не сте ползвали продуктите и сте запазили етикетите може спокойно да върнете поръчаните продукти. Това е ваше право и ние не питаме защо. Просто когато получим пратката и всичко е наред връщаме парите за продуктите. Е, при нас има малко ограничение - връщаме пари по банков път, т.е. трябва да ни предоставите банкова сметка. Притеснявате се от измама - няма смисъл, плащате след като получите пратката и видите какво има в нея. Искате да пробвате - ОК. преди да платите може да пробвате.

Есента може да бъде много весел и приятен сезон. Погрижете се сега!

Детелина.БГ ООД

 Намалени детски бански за момичета с 40%

Дата: 05 Юни 2017

 Промоция на детски бански за момичета с UV защита

Намалени детски бански за момичета на Playshoes

Ликвидация на единични бройки от определени детски бански за момичета на Playshoes. Естествено всички са с UV защита с висок фактор F50+.Промоцията продължава до изчерпване на наличните количества.

Детелина.БГ ООД

 Детски бански за момичета серия ROT

Дата: 27 Май 2017

  Детски бански за момичета серия ROT

Бански костюми за момичета от Playshoes, естествено с UV защита и висок фактор F50+.В комплектите са включени аква обувки или аква чорапи (особено подходящи за по-малките) и шапки, като всичко е от бързосъхнещата материя с UV защита.

              Детски бавски за момичета ROT 1              Детски бански за момичета ROT 6

Детелина.БГ ООД

 Детски бански за момчета Винтидж серия AHOI на Playshoes

Дата: 20 Май 2017

  Детски бански за момчета Винтидж серия AHOI на Playshoes

Детските бански са с UV защита с висок фактор F50+.Материята е бързосъхнеща, лека и приятна за обличане, но изглежда като истински деним.

               Детски бански за момчета AHOI 1                                Детски бански за момчета AHOI 2

 

В комплектите са включени:

  • шапка с козирка и предпазител за врата, чиято UV защита е особено ценна, т.к. главата е единственото място където не нанасяме слънцезащитна козметика;
  • аква обувки - освен UV защитата която осигуряват те имат противоплъзгаща TPR подметка, която предпазва вашето дете от подхлъзване;

Детелина.БГ ООД

 Детски бански за момичета с UV защита Blue Flowers

Дата: 15 Май 2017

 Детски бански за момичета с UV защита Blue Flowers

Детски бански момичета Blue Flowers

Комплект от детски бански, шапка с периферия и аква обувки на Playshoes c UV защита, фактор F50+. Този бански костюм защитава вашето момиченце не само на плажа, но и в морето /или в басейна/.Банските костюми на немската фирма Playshoes са с доказано качество и запазват UV защитата дори и в мокро и разтеглено състояние.Аква обувките предпазват крачетата на детето от камъчетата, мидите и горещия пясък, и осигуряват стабилност на мокрите плочки около басейна.Шапката с UV защита е особено важна, т.к. главата на детето е единственото място където не мажем със слънцезащитна козметика.

Детелина.БГ ООД

 Детски бански за момичета

Дата: 03 Май 2017

 Детски бански за момичета с UV защита Морски свят

Детски бански за момичета Морски свят

Детски бански за момичета и шапка с UV защита на немската фирма Playshoes. UV защитата е с фактор F50+ който се запазва и в мокро и разтеглено състояние.Естествено с намаление от 20%.

Детелина.БГ ООД

 Детски бански за момичета с UV защита

Дата: 30 Апр 2017

 Детски бански за момичета с UV защита Цветя

Детски бански за момичета Цветя

Детски бански за момичета от немската марка Playshoes с UV защита, фактор F50+.Слънцезащитните свойства на банския костюм се запазват и в мокро и разтеглено състояние. Естествено с намаление от 20%. 

Детелина.БГ ООД

 Летни намаления. Детски бански за момчета с UV защита с намаление 20%.

Дата: 29 Апр 2017

 Намалени детски бански за момчета

Намалени детски бански за момчета

Детските бански за момчета са с UV защита, фактор F50+ и са произведени от немската фирма Playshoes. Те са с гарантирано качество, като UV защита се запазва дори и в мокро и разтеглено състояние.

Детелина.БГ ООД

 Детски аква обувки? Какво е това ?

Дата: 26 Апр 2017

 Детски аква обувки? Какво е това нещо?


Изключително практично решение за децата ни.
Използват се вместо джапанки. Обуват се лесно, децата ни сами могат да се обуят. Не падат от крачетата в пясъка, в морето или басейна. Предпазват краката на детето от нараняване. Особенно удобни за каменисти плажове. Дават допълнителна стабилност от подхлъзване на мокрите плочки край басейна. Изсъхват лесно след намокряне.

Вижте нашите предложения ТУК:
 

                                              

 

                                                                         

Детелина.БГ ООД

 Детски бански за момчета с UV защита

Дата: 25 Апр 2017

 Детски бански за момчета с UV защита Рибка

Детски бански за момчета Рибка

 

Представяме Ви серия Рибка на Playshoes. Детските бански за момчета са с UV защита с фактор F50+. Това е изключително важно в днешни дни. Все повече се засилват вредни слънчеви лъчи. Добре запознати сме с вредата от U V лъчите особено за нежната детска кожа, която све още не е изградила напълно естествената си защита /меланина/. Всички ние ползваме слънцезащитна козметика. Тя се нанася около половин час преди да се изложим на слънчевите лъчи. За да е ефективна защитата обаче е необходимо периодично слънцезащитната козметика да се нанася отново и задължително след влизане във вода и подсушаване с кърпа.Това превърща приятното изживяване на плажа, в планината, на голф игрището и т.н. в игра на нерви, т.к. мазането на детето не е от любимите му занимания. Пък и колкото и старателни да сме, все пак никой не маже със слънцезащитна козметика главата на детето си. 

Детските бански с UV защита, фактор F50+ осигурява пълна защита на детето не само на плажа , а дори и във водата /UV лъчите проникват до 1 метър във водата/. Немските бански на Playshoes доказано запазват UV защитата си с фактор F50+ дори и в мокро и разтеглено състояние.Гаранция за това е сертификат от HOHENSTEIN INSTITUTE.

Детелина.БГ ООД

Намалени детски бански за момичета с 20%

Дата: 24 Апр 2017

 Промоция на детски бански за момичета с 20%

От днес започват летните намаления! Детски бански за момичета с UV защита на Playshoes се намаляват с 20%.

Намалени детски бански за момичета

Всички бански са с UV защита, F50+.

Детелина.БГ ООД

 Детски бански за момичета с UV защита Хавай

Дата: 21 Апр 2017

  Детски бански за момичета с UV защита Хавай

Детски бански за момичета

 Представяме Ви серията Хавай на Playshoes. Детските бански за момичета са с UV защита с фактор F50+. Това е изключително важно в днешни дни. Времето когато тичехме голи по плажа за съжаление отдавна отмина. Все повече се засилват вредни слънчеви лъчи. Добре запознати сме с вредата от U V лъчите особено за нежната детска кожа, която све още не е изградила напълно естествената си защита /меланина/. Всички ние ползваме слънцезащитна козметика. Тя се нанася около половин час преди да се изложим на слънчевите лъчи. За да е ефективна защитата обаче е необходимо периодично слънцезащитната козметика да се нанася отново и задължително след влизане във вода и подсушаване с кърпа.

Това превърща приятното изживяване на плажа, в планината, на голф игрището и т.н. в игра на нерви, т.к. мазането на детето не е от любимите му занимания. Пък и колкото и старателни да сме, все пак никой не маже със слънцезащитна козметика главата на детето си.  

Детските бански с UV защита, фактор F80 осигурява пълна защита на детето не само на плажа , а дори и във водата /UV лъчите проникват до 1 метър във водата/. Немските бански на Playshoes доказано запазват UV защитата си с фактор F80 дори и в мокро и разтеглено състояние.Гаранция за това е сертификат от HOHENSTEIN INSTITUTE.

При комбинация на два елемента от серията ползвате отстъпка от 5%.

Детелина.БГ ООД

 Детски бански онлайн за момчета с UV защита

Дата: 11 Апр 2017

  Детски бански онлайн за момчета с UV защита

Детски бански онлайн серия Моряк

 

Представяме Ви серия Моряк на Playshoes. Детските бански за момчета са с UV защита с фактор F50+. Това е изключително важно в днешни дни. Все повече се засилват вредни слънчеви лъчи. Добре запознати сме с вредата от U V лъчите особено за нежната детска кожа, която све още не е изградила напълно естествената си защита /меланина/. Всички ние ползваме слънцезащитна козметика. Тя се нанася около половин час преди да се изложим на слънчевите лъчи. За да е ефективна защитата обаче е необходимо периодично слънцезащитната козметика да се нанася отново и задължително след влизане във вода и подсушаване с кърпа.Това превърща приятното изживяване на плажа, в планината, на голф игрището и т.н. в игра на нерви, т.к. мазането на детето не е от любимите му занимания. Пък и колкото и старателни да сме, все пак никой не маже със слънцезащитна козметика главата на детето си. 

Детските бански шорти имат Мagic ефект, при намокряне по целите шорти се появяват малки котвички.

Детските бански с UV защита, фактор F50+ осигурява пълна защита на детето не само на плажа , а дори и във водата /UV лъчите проникват до 1 метър във водата/. Немските бански на Playshoes доказано запазват UV защитата си с фактор F50+ дори и в мокро и разтеглено състояние.Гаранция за това е сертификат от HOHENSTEIN INSTITUTE.

При комбиниране на два продукта от серията Морякполучавате 5% отстъпка, а при три продукта отстъпката е 10%.

Може да разгледате сетове с бански костюми за момчета ТУК.

Детелина.БГ ООД

 Детски бански за момичета с UV защита

Дата: 07 Апр 2017

 Детски бански за момичета с UV защита

 

 

Представяме Ви серията Раче на Playshoes. Детските бански за момичета са с UV защита с фактор F50. Това е изключително важно в днешни дни. Времето когато тичехме голи по плажа за съжаление отдавна отмина. Все повече се засилват вредни слънчеви лъчи. Добре запознати сме с вредата от U V лъчите особено за нежната детска кожа, която све още не е изградила напълно естествената си защита /меланина/. Всички ние ползваме слънцезащитна козметика. Тя се нанася около половин час преди да се изложим на слънчевите лъчи. За да е ефективна защитата обаче е необходимо периодично слънцезащитната козметика да се нанася отново и задължително след влизане във вода и подсушаване с кърпа.

Това превърща приятното изживяване на плажа, в планината, на голф игрището и т.н. в игра на нерви, т.к. мазането на детето не е от любимите му занимания. Пък и колкото и старателни да сме, все пак никой не маже със слънцезащитна козметика главата на детето си.  

Детските бански с UV защита, фактор F50 осигурява пълна защита на детето не само на плажа , а дори и във водата /UV лъчите проникват до 1 метър във водата/. Немските бански на Playshoes доказано запазват UV защитата си с фактор F50 дори и в мокро и разтеглено състояние.Гаранция за това е сертификат от HOHENSTEIN INSTITUTE.

При комбинация на два елемента от серията ползвате отстъпка от 5%, а при комбинация от три елемента имате отстъпка от 10%.Намалението за сет от четири елемента е 15%.  Комбинации може да видите ТУК.

Детелина.БГ ООД

 Намалени детски гумени ботуши с 25%

Дата: 05 Апр 2017

  Намалени детски гумени ботуши с 25%

Всички детски гумени ботуши на немската марка Playshoes са в намаление с 25%. Изключение са моделите в ликвидация където намалението е 40% и моделът в седмично намаление от 30%.

Изключителното качество на Playshoes се вижда в ясни, чисти цветове и чудесните апликации, а светлоотразителните  елементи които подобряват видимостта на вашето дете в мъгла, при дъжд и слаба светлина, присъстват във всички модели.

Моделите в ликвидация може да видите ТУК.

Детски гумени ботуши за момчета, може да разгледате ТУК.

Намалени детски гумени ботуши Крокодил            Намалени детски ботуши Мишле        Намалени детски гумени ботуши Дино                 Намалени детски гумени ботуши Каре

Детски гумени ботуши за момичета, може да разгледате ТУК

Намалени детски гумени ботуши Цветя             Намалени детски гумени ботуши Люляк                       Намалени детски гумени ботуши Калинка                      Намалени детски гумени ботуши за момиче

Детелина.БГ ООД

 

 

 

 Намалени детски дъждобрани с 25%

Дата: 04 Апр 2017

 Намалени детски дъждобрани с 25%

Детски дъждобран за момче онлайн

Намаление от 25% за всички детски дъждобрани на немската марка Playshoes от днес, с изключение на тези в ликвидация при които намалението е от 40% . Детските дъждобрани предпазват вашето дете от дъжд. Дъждобрана е със защитени от дъжд ципове  и светлоотразителни ленти за по-добра видимост при слаба светлина и мъгла.Всички шевове са защитени от вода, с т.нар. лепени шевове.Качулките на всички дъждобрани са подвижни, всяка качулка може да откачите и да ползвате дъждобрана без нея. Машинно пране на температура до 40° С.

Материята се състои от мек и лек полиестер  с гъвкаво полиуретаново покритие:

  • Външна част - полиуретан.
  • Вътрешна част - полиестер.

Детелина.БГ ООД

 Детски бански за момчета с UV защита Пират

Дата: 30 Мар 2017

  Детски бански за момчета с UV защита Пират

Детски бански за момчета Пират

Представяме Ви серията Пират на Playshoes. Детските бански за момчета са с UV защита с фактор F50+. Това е изключително важно в днешни дни. Все повече се засилват вредни слънчеви лъчи. Добре запознати сме с вредата от U V лъчите особено за нежната детска кожа, която све още не е изградила напълно естествената си защита /меланина/. Всички ние ползваме слънцезащитна козметика. Тя се нанася около половин час преди да се изложим на слънчевите лъчи. За да е ефективна защитата обаче е необходимо периодично слънцезащитната козметика да се нанася отново и задължително след влизане във вода и подсушаване с кърпа.Това превърща приятното изживяване на плажа, в планината, на голф игрището и т.н. в игра на нерви, т.к. мазането на детето не е от любимите му занимания. Пък и колкото и старателни да сме, все пак никой не маже със слънцезащитна козметика главата на детето си. 

 

Детските бански с UV защита, фактор F50+ осигурява пълна защита на детето не само на плажа , а дори и във водата /UV лъчите проникват до 1 метър във водата/. Немските бански на Playshoes доказано запазват UV защитата си с фактор F50+ дори и в мокро и разтеглено състояние.Гаранция за това е сертификат от HOHENSTEIN INSTITUTE.

При комбиниране на два продукта от серията Пират получавате 5% отстъпка, а при три продукта отстъпката е 10%.

Може да разгледате сетове с бански костюми за момчета ТУК.

Детелина.БГ ООД

 Детски бански за момичета с UV защита Плодчета

Дата: 28 Мар 2017

  Детски бански за момичета с UV защита Плодчета

Детски бански за момичета с UV защита Плодчета

 Представяме Ви серията Плодчета на Playshoes. Детските бански за момичета са с UV защита с фактор F80. Това е изключително важно в днешни дни. Времето когато тичехме голи по плажа за съжаление отдавна отмина. Все повече се засилват вредни слънчеви лъчи. Добре запознати сме с вредата от U V лъчите особено за нежната детска кожа, която све още не е изградила напълно естествената си защита /меланина/. Всички ние ползваме слънцезащитна козметика. Тя се нанася около половин час преди да се изложим на слънчевите лъчи. За да е ефективна защитата обаче е необходимо периодично слънцезащитната козметика да се нанася отново и задължително след влизане във вода и подсушаване с кърпа.

Това превърща приятното изживяване на плажа, в планината, на голф игрището и т.н. в игра на нерви, т.к. мазането на детето не е от любимите му занимания. Пък и колкото и старателни да сме, все пак никой не маже със слънцезащитна козметика главата на детето си.  

Детските бански с UV защита, фактор F80 осигурява пълна защита на детето не само на плажа , а дори и във водата /UV лъчите проникват до 1 метър във водата/. Немските бански на Playshoes доказано запазват UV защитата си с фактор F80 дори и в мокро и разтеглено състояние.Гаранция за това е сертификат от HOHENSTEIN INSTITUTE.

При комбинация на два елемента от серията ползвате отстъпка от 5%, а при комбинация от три елемента имате отстъпка от 10%. Комбинации може да видите ТУК.

Детелина.БГ ООД

  Детски бански за момчета с UV защита Акула

Дата: 21 Мар 2017

  Детски бански за момчета с UV защита Акула

Детски бански за момчета с UV защита

 Представяме Ви серията Акула на Playshoes. Детските бански за момчета са с UV защита с фактор F50+. Това е изключително важно в днешни дни. Времето когато тичехме голи по плажа за съжаление отдавна отмина. Все повече се засилват вредни слънчеви лъчи. Добре запознати сме с вредата от U V лъчите особено за нежната детска кожа, която све още не е изградила напълно естествената си защита /меланина/. Всички ние ползваме слънцезащитна козметика. Тя се нанася около половин час преди да се изложим на слънчевите лъчи. За да е ефективна защитата обаче е необходимо периодично слънцезащитната козметика да се нанася отново и задължително след влизане във вода и подсушаване с кърпа.

Това превърща приятното изживяване на плажа, в планината, на голф игрището и т.н. в игра на нерви, т.к. мазането на детето не е от любимите му занимания. Пък и колкото и старателни да сме, все пак никой не маже със слънцезащитна козметика главата на детето си. 

Детските бански с UV защита, фактор F50+ осигурява пълна защита на детето не само на плажа , а дори и във водата /UV лъчите проникват до 1 метър във водата/. Немските бански на Playshoes доказано запазват UV защитата си с фактор F50+ дори и в мокро и разтеглено състояние.Гаранция за това е сертификат от HOHENSTEIN INSTITUTE.

Сертификат UV защита на детски бански

Детелина.БГ ООД

 Детски бански за момичета с UV защита Ягодки

Дата: 21 Мар 2017

  Детски бански за момичета с UV защита Ягодки

 Детски бански за момичета с UV защита Ягодки

 Представяме Ви серията Ягодки на Playshoes. Детските бански за момичета са с UV защита с фактор F50+. Това е изключително важно в днешни дни. Времето когато тичехме голи по плажа за съжаление отдавна отмина. Все повече се засилват вредни слънчеви лъчи. Добре запознати сме с вредата от U V лъчите особено за нежната детска кожа, която све още не е изградила напълно естествената си защита /меланина/. Всички ние ползваме слънцезащитна козметика. Тя се нанася около половин час преди да се изложим на слънчевите лъчи. За да е ефективна защитата обаче е необходимо периодично слънцезащитната козметика да се нанася отново и задължително след влизане във вода и подсушаване с кърпа.

Това превърща приятното изживяване на плажа, в планината, на голф игрището и т.н. в игра на нерви, т.к. мазането на детето не е от любимите му занимания. Пък и колкото и старателни да сме, все пак никой не маже със слънцезащитна козметика главата на детето си. 

Детските бански с UV защита, фактор F50+ осигурява пълна защита на детето не само на плажа , а дори и във водата /UV лъчите проникват до 1 метър във водата/. Немските бански на Playshoes доказано запазват UV защитата си с фактор F50+ дори и в мокро и разтеглено състояние.Гаранция за това е сертификат от HOHENSTEIN INSTITUTE.

Сертификат UV защита на детски бански

Детелина.БГ ООД

 Детски чадъри и дъждобрани за момичета

Дата: 24 Фев 2017

 Детски чадъри и дъждобрани от Playshoes за момичета

 

Детски чадъри и дъждобрани Кученце              Детски чадъри и дъждобрани Цветя        Детски чадъри и дъждобрани Люляк

 

Детски чадъри и дъждобрани Кученце 2            Детски чадъри и дъждобрани Калинка                                 Детски чадъри и дъждобрани Red

Детелина.БГ ООД

 Нови модели детски дъждобрани и гумени ботуши. Нови модели детски бански с UV защита.

Дата: 20 Фев 2017

Нови модели детски дъждобрани и гумени ботуши.

Нови модели детски бански с UV защита.

Детски дъждобрани и гумени ботуши

Детски дъждобран : 58,00 лв.

Детски гумени ботуши : 42,00 лв.

Комплектът е с намаление от 5%: 95,00 лв.

    

   

 

 

 

      Детски бански с UV защита, F50+: 58,00 лв.

      Детска шапка с UV защита, F50+: 27,50 лв.

   

     Комплектът е с намаление от 5%: 81,23 лв.

 

 

 

Детски бански с UV защита Водолаз

  

      Детски бански с UV защита, F50+: 58,00 лв.

      Детска шапка с UV защита, F50+: 17,50 лв.

   

     Комплектът е с намаление от 5%: 71,73 лв.

   

 

 

Детски бански с UV защита Морски свят

    Детски бански с UV защита, F50+: 58,00 лв.

     

   Детска шапка с UV защита, F50+: 27,50 лв.

   

  Комплектът е с намаление от 5%: 81,23 лв.

      

 

 

Детски бански с UV защита Хавай

    Детски бански с UV защита, F50+: 58,00 лв.

    Детска шапка с UV защита, F50+: 27,50 лв.

   

   Комплектът е с намаление от 5%: 81,23 лв

       

 

 

Детелина.БГ ООД

 Детска хавлия за баня тип Пончо?

Дата: 20 Окт 2016

  Детска хавлия за баня тип Пончо?

Защо да взема хавлия Пончо, а не традиционната с ръкави?

Отговорът е много прост, защото е удобно. След къпане хавлията с ръкави доста трудно се облича, а с пончото е лесно. Пончото нежно обгъща детето, има възможност за изтриване, а не да се разчита само на попиването.

Детските хавлии тип Пончо на Playshoes са от 100% памук, мекички са и попиват чудесно. И още нещо СЛАДКИ СА! 

                                                      

Детелина.БГ ООД

Серия Люляк на Playshoes

Дата: 27 Авг 2016

 Детски дъждобран, гумени ботушки за момиче и чадър от серия Люляк

 

 Детски колани

Дата: 07 Авг 2016

Детски колани

Практично и красиво решение. С тези еластични коланчета вашето дете винаги ще бъде спретнато и ще се чувства удобно.

                                                                             

Ластични детски колани:

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Детелина.БГ ООД

 

 Детска шапка с UV защита. Защо?

Дата: 10 Юли 2016

  Детска шапка с UV защита. Защо?

За вредата от слънчевите лъчи няма да говоря. Всички сме наясно. Мажем децата си със слънцезащитна козметика (за съжаление основно го правим на морето или при басейна, сякаш слънцето не грее в парка), но всъщност никой от нас не маже главата на детето си. Затова според мен е особено важно детето да носи подходяща шапка през лятото. Най-добре е тази шапка да има UV защита. Шапките на Playshoes имат UV защита с фактор F 50+(която се запазва в мокро и разтеглено състояние) и са сладки .

Моделите са два вида, тип кърпа за глава, и с козирка и предпазител за врата. Може да ги видите ТУК.

                    

 

                                                                      

В момента всички модели са с намаление 25%.

Детелина.БГ ООД

 Детски колани. Коланчета за деца ?!?

Дата: 15 Окт 2015

 Детски коланчета. Коланчета за момичета и момчета?!?

Вашето малко съкровище стои пред вас, облечено, стегнато, изобщо прекрасно. Новият тоалет му отива, направо е неустоимо ........ . Но, това е вашето дете, то вече не стои мирно, а сякаш е навсякъде из стаята. Докато се облечете и вие, от спретнатия му вид не е останало нищо, всичко виси, стърчи по невъобразим начин, нарочно да се опитвате да го постигнете няма да успеете. 

Безсмислено е да разваляте неговото настроение, а й вашето също с крясъци и наставления (със спорен ефект).

Предлагаме Ви детски колани. Стоят чудесно, изключително удобен модел. Въднъж поставени не се налага при всяко откопчане и закопчаване на панталонките/поличката да се откопчават и закопчават и те.

Детелина.БГ ООД

 

Защита на децата от вредните слънчеви лъчи през лятото

Дата: 18 Апр 2013


Защита на децата от вредните слънчеви лъчи през лятото

Всички ние сме в различна степен запознати с вредните слънчеви лъчи и тяхното въздействие върху кожата. Накратко ще обобщим основните моменти и ще се концентрираме върху мерките за защита,  необходими за всяко дете.

UV лъчите са с дължина на вълната от 200 до 400nm. Най-интензивни са през летните месеци в часовия диапазон 11,00 – 15,00часа.Преминават през стъкло и проникват във водата на разстояние до 1 m. Кожата на децата е в много по-голяма степен чувствителна към UV лъчите поради факта, че съдържа по-малко количество меланин (пигментът даващ по-тъмен цвят на кожата) който може да поглъща вредното UV лъчение и така да защитава вътрешните слоеве на кожата. Най-голямото количество UV лъчи човек поема в детската си възраст.

Основната защита на децата от вредните слънчеви лъчи е нанасянето на слънцезащитна козметика с висок фактор.

Чудесно! Всички го знаем, но на практика?

Успяваме да нанесем веднъж слънцезащитния крем (олио, тоник, мляко и ...) преди да отидем на плажа. Детето се рови в пясъка с кофичка, формички и гребло, след това непрекъснато иска във водата, едва изчакваме да се постопли морето и ... . Пляскането в морските вълни е чудесно удоволстие за нашето дете (а ние си играем с него, държейки ситуацията под контрол). Още по-хубаво е детския басейн да се напълни с морска вода и малкия човек да се вихри на воля в него. Идва моментът да се излиза от водата (винаги е неприятен и се случва след увещания и обещания), подсушаваме детето с кърпа и малко на слънце, да се доизсуши. Денят на плажа продължава в подобен ритъм.

Познахте ли вашето дете в тази ситуация, а вас самите?

Да разгледаме по-детайлно нашия бъдещ (настоящ, изминал) ден на плажа. Акценти:

1.       Слънцезащитната козметика се нанася минимум 30 минути преди излагане на слънце.

2.       Слънцезащитната козметика се нанася на цялото тяло. Естествено няма как това да стане на кожата на главата.

3.       Нанасянето на слънцезащитна козметика трябва да се извършва през интервал от няколко часа.Задължително след излизане от воден басеин и подсушаване с кърпа.

Тези три прости правила за протекция на детската кожа са доста трудни за практическо изпълнение и заплашват да превърнат денят на морския бряг (вилата, басеина, планината ..) в изтощаващо нервите ни мероприятие, а това все пак е и нашата почивка, нали ?

Нашето предложение е:  детски бански с вграден UV фактор.

Банските и шапките за деца на Playshoes са с UV фактор 50+. Тъканите са сертифицирани по UV Стандарт 801 (www.uvstandard801.com) и предлагат сигурна постоянна защита, включително в мокро и разтеглено състояние или вече употребявани.

Запознайте се с нашите предложения за детски бански за момиче и момче на www.detelina.bg.

Детски бански с УВ защита, Точки         Детски бански за момиче, Цветя

Детски бански с УВ защита, Крокодил    Цял детски бански Сърф

 

На практика за нас остава да се погрижим за незащитената от банския костюм и шапката детска кожа.

 

 

Детелина.БГ ООД

 

 

Количка

Количката е празна.

Нови продукти

Детски дъждобран Цветя в сет 7

Детски дъждобран Цветя в сет 7

Каталожна цена: 94.00лв.
Цена с ДДС: 89.30лв.
Отстъпка: 4.70лв. (5.00%)
Детски дъждобран Цветя в сет 5

Детски дъждобран Цветя в сет 5

Каталожна цена: 115.00лв.
Цена с ДДС: 103.50лв.
Отстъпка: 11.50лв. (10.00%)
Детски дъждобран в сет Калинка 9

Детски дъждобран в сет Калинка 9

Каталожна цена: 94.00лв.
Цена с ДДС: 89.30лв.
Отстъпка: 4.70лв. (5.00%)